Moonie migdukas - 10 dažniausiai užduodamų klausimų ir atsakymai į juos

Paskelbta Viktorija G

Moonie migdukas – vienas populiariausių pirkinių, kurį dažnai įsigija ne tik tėveliai, ieškantys pagalbinių priemonių migdant mažylį, tačiau ir seneliai, draugai bei kolegos – kaip dovaną lankytuvių proga.

Kodėl Moonie toks populiarus?

Moonie yra ne tik mielas, švelnus žaislas, bet ir išmanus prietaisas, gelbstintis kovojant su neramiu kūdikio miegu. Moonie viduje turi išmanųjį modulį, kuris koncentruojasi į net kelias jutimines  vaiko jusles: tai skirtingų spalvų naktinė lempa ir skirtingi garsai (mamytės pilvuko, vėjo, miško ošimo, jūros bangų, lietaus, lopšinės, maža to – modulyje įmontuotas išmanus verksmo detektorių  - yra galimybė nustatyti, kad migdukas užgrotų mažyliui pravirkus.

moonie meskutis

Ar „Moonies“ reikalingos baterijos?

Moonie veikimui nereikia baterijų, modulį galima įkrauti per USB laidą, esantį komplektacijoje. Modulis yra jau įkrautas ir gali būti naudojamas iškart išėmus iš dėžutės.

Kiek laiko „Moonie“ veikia be įkrovimo?

Visiškai įkrauta baterija gali veikti iki 8 valandų nepertraukiamo veikimo, kai įjungta šviesa ir garsas.

Kuo skiriasi meškutis ir zuikis?

Tiek meškutis, tiek zuikis turi tą patį jutiklį ir funkcijas. Skirtumas tik tas, kad vienas yra zuikis 🐇, o kitas - meška. 🐻

moonie zuikis

Kaip veikia išmanusis verksmo detektorius?

Moonie automatiškai atsijungia po 60 minučių veikimo ir pereina į 3 valandų budėjimo režimą, kurio metu įjungiamas išmanusis verksmo detektorius. Verksmo detektorius skirtas akimirkoms, kai vaikas staiga pabunda. Kūdikio verksmas “įjungia” paskutinį grotą garsą dar 60 minučių, tada ciklas kartojasi. Taigi vaikas gali grįžti į ramų miegą.

Kokius garsus groja Moonie?

Moonie garsai yra ne kompiuterio generuojami, o tikri - natūralaus baltojo triukšmo – gimdos, vėjo, kalnų upelio, lietaus, jūros bangų – įrašai. Širdies plakimas – tikras mamos pilvo viduje girdimo ūžesio įrašas, jūros bangos – Baltijos jūros, o miško upelis – iš Tatrų kalnų.

Moonie taip pat turi raminančią lopšinę, sukurtą ant kalimbos, ypač skirtą naujagimiams. Galite pakeisti raminantį garsą tiesiog du kartus sparčiai paspausdami Moonie pilvuką.

Kodėl baltasis (rožinis) triukšmas?

Kūdikius, dar būdami mamos įsčiose, supa žemo dažnio garsai. Štai kodėl natūralus rožinis triukšmas yra saugiausias vaikams ir suteikia didžiausią komfortą Jūsų vaikui.

Esant rožiniam triukšmui, mažėja aukštų dažnių akustinė galia, todėl aukšto dažnio garsai kūdikiams yra saugaus lygio, o suaugusiam – beveik negirdimi.

Pastovus rožinis triukšmas filtruoja aplinkinių garsus ir padeda kūdikiams švelniai užmigti bei greičiau nusiraminti.

Be to, tyrimai rodo, kad rožinio triukšmo grojimas kūdikio kambaryje miego metu gali pailginti gilaus miego periodus ir pagerinti bendrą miego kokybę, taip pat gali sumažinti kūdikio prabudimo per naktį skaičių.

Ar Moonie meškiukas/zuikis saugus naujagimiams?

Gamindamas meškiukus ir zuikius iš GOTS sertifikuotos medvilnės, gamintojas užtikrina, kad jų gaminiai yra 100% saugūs naujagimiams, nes medvilnė gaunama iš pasėlių, kuriuose nebuvo naudojami pesticidai ar toksiškos trąšos. Naudojami tik netoksiški dažai. Kiekvieno žaislo užpildas pagamintas iš perdirbtų medžiagų.

Visi Moonie gaminiai yra išbandyti SGS Switzerland Test Laboratory ir atitinka direktyvą 2009/48/EB, liudijančią, kad jie tinka naujagimiams.

Kaip veikia naktinė lempa?

Kiekvienas Moonie taip pat yra ir naktinė lempa, kuri gali šviesti 7 skirtingomis spalvomis.

Švelni šviesa leidžia maitinti mažylį ar prireikus pakeisti sauskelnes neįjungus kambario šviesos. Kai kūdikis pradeda verkti, lemputė įsijungia su zvimbimu, ji apšviečia ir nuramina kūdikį.

moonie migdukas

Led lempa neįkaista, ji yra visiškai saugi. Šviestuvas puikiai tinka ir vyresniems vaikams, kurie dažnai bijo tamsos. Galite įjungti pačią naktinę lempą be garso ir palikti ją įjungtą visai nakčiai.

Kaip valyti Moonie meškutį?

Žaislą galima skalbti rankomis arba skalbimo mašinoje naudojant „rankų plovimo“ ciklą, tačiau tik išėmus modulį!

Ir paskutinis klausimas – kuris labiau patiks Jūsų mažyliui – zuikis ar meškutis?

 

Peržiūrėti Moonie meškučius  ir zuikius galite čia.

0 komentarai

Palikti komentarą