News

Vaikiški vežimėliai: Kaip išsirinkti tinkamą ir naujausios tendencijos

Paskelbta Viktorija G

Kokį vaikišką vežimėlį rinktis: patarimai ir svarbūs aspektai. Vaikiški vežimėliai yra neatskiriama tėvų kasdienybės dalis, tačiau rinkdamiesi tinkamą modelį svarbu atkreipti dėmesį į kelis svarbius kriterijus. Saugumas, patogumas, funkcionalumas ir lankstumas yra esminiai vežimėlio savybių, į kuriuos verta atkreipti dėmesį. Pasirinkite vežimėlį, kuris atitinka jūsų šeimos poreikius, gyvenimo būdą ir vaikų komfortą, kad kasdienybė būtų patogesnė ir saugesnė. Sužinokite daugiau apie vaikiškus vežimėlius ir kaip pasirinkti tinkamą modelį!

 

Skaityti daugiau →


Kokie turi būti indai pradėjus kūdikio primaitinimą?

Paskelbta Viktorija G

Kūdikio primaitinimas yra svarbus žingsnis auginant vaiką, keliantis ne mažai streso ne tik mamai, bet ir visai šeimai – ne retai keistus trintus patiekalus ragauti teks visiems. Tinkamų indų pasirinkimas gali padėti užtikrinti kūdikio primaitinimo sklandumą bei kur kas svarbiau – garantuoti sveiką ir saugų kūdikio maisto vartojimą. Kai kuriems tėvams gali pasirodyti, kad pasirinkti indus primaitinimui - paprasta užduotis, tačiau įvairių indų ir priemonių gausa gali sukelti painiavą. Štai keletas patarimų, kaip išsirinkti geriausius indus pradėjus kūdikio primaitinimą.

Skaityti daugiau →


Kaip pasirinkti čiulptuką: patarimai ir rekomendacijos

Paskelbta Viktorija G

Rekomendacijos, kaip pasirinkti geriausią čiulptuką kūdikiui, ką turėtumėte žinoti apie čiulptukų naudojimą – galimas rizikas bei patarimus ne tik kaip prižiūrėti čiulptuką, bet ir kaip čiulptuko atsisakyti.

Skaityti daugiau →


Šviečiantys tamsoje čiulptukai – ko jie verti?

Paskelbta Viktorija G

Ar verta rinktis tamsoje šviečiančius, bet kiek brangesnius čiulptukus?

Skaityti daugiau →


Moonie migdukas - 10 dažniausiai užduodamų klausimų ir atsakymai į juos

Paskelbta Viktorija G

Moonie migdukas – populiariausias migdukas 2023 metais: kas jis, kaip veikia? 

Skaityti daugiau →