Nanit modelis Wall Mount vs. Floor Stand: pagrindiniai skirtumai

Paskelbta Viktorija G

Nuolat besikeičiančiame ir betobulėjančiame tėvystės įrangos pasaulyje rasti tinkamiausią ir geriausią video auklę gali tapti tikru galvosūkiu. Net nusprendus rinktis populiariausią JAV video auklę Nanit, tėveliai vėlgi susiduria su dilema ir dažniausiai ieško papildomos informacijos internete, konsultuojasi telefonu su mumis (visada maloniai kviečiame kreiptis tel. +37060314313). Kad bent kiek supaprastinti Nanit pasirinkimą, toliau pateikiame pagrindines Nanit modelių savybes:

 

Wall mount modelis: sieninis laikiklis, taupantis erdvę (produktą galite rasti čia)

Privalumai:

  • Efektyvus erdvės išnaudojimas: erdvė dažnai mus riboja, o sieninis laikiklis leidžia išnaudoti kiekvieną centimetrą, todėl jūsų vaiko kambarys bus neperkrautas, be Nanit tvirtinimas prie senos maksimaliai padidina grindų plotą žaidimams ir tyrinėjimams.
  • Nepasiekiama: taip, būtent nepasiekiama jiems: išmaniems, smalsiems mažiesiems tyrinėtojams, kurie mėgsta griebti viską, kas pasiekiama ranka, sieninis laikiklis apsaugo Nanit kamerą nuo smalsių rankučių.
  • Saugus ir stabilus: tvirtai pritvirtintas prie sienos, laikiklis užtikrina stabilumą ir užtikrina, kad jūsų Nanit kamera išliks vienodoje padėtyje, užtikrinant aiškų jūsų kūdikio vaizdą.

Minusai:

  • Reikalingas montavimas: tvirtinimas prie sienos reikalauja šiek tiek „pasidaryk pats“ pastangų. Jei nesate gręžimo ir tvirtinimo mėgėjas, tai gali kelti rūpesčių, nors procesas tikrai gan paprastas, o visos dalys yra pakuotėje.
  • Mažiau lankstumo: įdiegus kameros kampas yra šiek tiek fiksuotas. Jei pageidaujate lankstumo dažnai keisti perspektyvas, sieninis laikiklis gali apriboti jūsų galimybes.

 

Floor stand modelis: stovas ant grindų - lankstumas po ranka (produktą galite rasti čia)

Privalumai:

  • Jokio montavimo vargo: grindų stovą sumontuoti labai paprasta – nereikia gręžti, nereikia varžtų. Tiesiog surinkite ir pastatykite į vietą ir galėsite eiti.
  • Reguliuojamas aukštis ir kampas: Naudodami grindų stovą galite lengvai pakeisti Nanit kameros aukštį ir kampą, kad galėtumėte puikiai matyti savo kūdikį. Puikiai tinka toms akimirkoms, kai norisi pakeisti vaizdą.
  • Nešiojamas: reikia pakeisti kambarį arba pasiimti „Nanit“ video auklę į šeimos kelionę? Grindų stovas yra universalus pasirinkimas keliaujantiems tėvams.

Minusai:

  • Užima grindų plotą: jei žinote, kad grindys nelygios arba turite ribotą erdvę, grindų stovas gali jaustis taip, lyg jis trukdytų, ypač mažesniuose vaikų kambariuose.
  • Prieinamas mažosioms rankutėms: Skirtingai nuo sieninio laikiklio, grindų stovas yra pasiekiamas jūsų mažylio tyrinėjantiems pirštukams. Atsižvelgiant į jūsų kūdikio smalsumo lygį, tai gali tapti problema ateityje (nebent paaugus mažyliui įsigytumėte Flex stand priedą (galima įsigyti čia).

Tinkamo modelio pasirinkimas

Dabar, kai išdėstėme privalumus ir trūkumus, laikas nuspręsti, kuris video auklės Nanit stovas atitinka jūsų auklėjimo poreikius. Jei vertinate aptakų, vietą taupantį variantą, kuris yra nepasiekiamas ir užtikrina stabilumą, sieninis laikiklis gali būti jūsų geriausias pasirinkimas. Kita vertus, jei trokštate lankstumo, lengvo reguliavimo ir nešiojamumo, grindų stovas gali būti idealus.



Nesvarbu, ar renkatės modernią sieninio laikiklio eleganciją, ar universalų grindų stovo lankstumą, vienas dalykas yra tikras – „Nanit Pro Camera“ yra tam, kad jūsų tėvystės kelionė būtų sklandesnė. Taigi, pasverkite savo galimybes, apsvarstykite savo erdvę ir pasirinkite Nanit stovą, atitinkantį jūsų šeimos unikalų stilių. 

0 komentarai

Palikti komentarą