TESTUOJAM: Lola&Lykke pientraukis ir pieno saugojimo maišeliai

Paskelbta Viktorija G

Po nuoseklaus keletą mėnesių trukusio testavimo mama Greta dalijasi išsamia ir objektyvia Lola&Lykke pientraukio apžvalga, išskirdama tiek pliusus, tiek minusus!

♡ Lola&Lykke pientraukis ir pieno saugojimo maišeliai

Pliusai:

Pirmas įspūdis svarbiausias!

Vau! 

Įpakavimas, spalvos, ornamentai - kiekviena detalė alsuoja prabanga. Viskas apgalvota iki smulkmenų. Dėžutės stilingos, kiekvienas elementas saugiai įpakuotas maišelyje, papildomai medžiaginis maišelis vėlesniam patogiam naudojimui, visi elementai pažymėti mini logotipais, smagus augalinis dekoro motyvas. Labai  subtili spalva, lakoniškos formos. Patiko, kad net toks elementas, kaip buteliuko plastikas yra su atspalviu. Kiti mano turėti pientraukiai, atrodo kaip atrodo - tokie buitiški aparatai, kuriuos panaudojus norisi paslėpti. O šis Lola&Lykke nuo pirmo prisilietimo, atrodo labai stilingai ir moteriškai jaukiai. Paprastai tariant gražus, lyg interjero detalė;)

lola&lykke belaidis pientraukis

Na vis su maža nepasitikėjimo gaidele, nekantrauju išbandyti. Žiūrim toliau!

 +

Tolimesnis įspūdis: nėra jokių papildomų vamzdelių, aparačiukų, nereikalingų mygtukų. Viskas valdoma aiškiai liečiamu ekranu, praktiška, kompaktiška  ir subtilu. Mano pirminis nusistatymas buvo, kad teks skaityti instrukcijų knyga dėl surinkimo, o vėliau valdymo. Pasirodo nusistatymai nepasiteisino - buteliukas ir ant viršaus dedamas mini įrenginukas! Super. 

Tad čia "riebus" pliusas - greitas surinkimas ir  išardymas išvalymui ir viens-du jau galim veikti (pasirodo net tamsoje galima lengvai surinkti).

 lola&lykke belaidis pientraukis

+

Na judam toliau - pagrindinis veiksmas. Matyt pradėsiu nuo krūties gaubtelio, nuo jo viskas ir prasideda! O švelnumas! Visada esu skeptiška, na kas gali būti kitaip, juk gaubtelis yra gaubtelis. O pasirodo gali būti kitaip! Naudojant savo anksčiau turimą pientraukį, atrodė na viskas gerai, priglunda, traukia - išpildo funkciją. Bet panaudojus šį Lola&Lykke supranti, kad visgi gali būti malonu, ne tik atlikti funkciją. Tai reikia pajausti!

 belaidis elektrinis pientraukis

+

Veiksmas! Ogo kiek skirtingų režimų! Nuo 1 iki 9, ir dar kitaip...kam?

Pirma karta būtent taip galvojau: kam reikalinga tiek masažo/ traukimo režimų: pulsuoja, traukia, dažniau, lėčiau, greičiau, stipriau, lengviau. Bet pasirodo visą tai pasiteisino įgudus, o dar labiau vieną dieną netikėtai atsiradus pieno sąstoviui! Kas tai, nesiplėsiu, bet trumpai, kai krūtyse žiaurus skausmas, kai negali prisiliesti, tada supratau kam tie visi režimai! 

+

Toliau - nusitraukti pienuką galima tradiciškai į buteliuką arba, pasirodo galima ir kitaip - tiesiai į šaldymo maišelį.

pieno saugojimo maiseliai

Maišeliai pienuko saugojimui labai patiko, visokeriopai funkcionalus dalykas. Adapterio dėka galima maišelį pritvirtinti tiesiogiai prie pientraukio ir pienukas saugiai patenka tiesiai į maišelį. Nereikia jokių perpilinėjimų, tiesiog nuėmus laktatorių nuo maišelio, užsukame dangtelį ir saugome šaldytuve arba šaldiklyje.. Taip pat užsukamas dangtelis puikiai pasiteisina kai sunaudojama ne visa pieno porcija. Beje, maišelis pastatomas, kas vėlgi nereikalauja papildomų atramų. Sakyčiau savarankiškas indas- higieniška, sterilu ir labai patogu. O be visko, adapterio dėka, prie maišelio galima tiesiogiai tvirtinti žinduką ir iškart maitinti iš maišelio!

10 balų!

+

Buteliukas ir žindukas puikiai pasiteisino.

Papildomai buteliuko pirkti ir nereikėjo! Šis tiko ir dydžiu ir forma. 

 lola&lykke buteliukas nuo diegliu

+

Na ir jau kai viską supratau dėl veikimo, įvertinau ir šį kriterijų - puikiai išlaikanti baterija. Teko net pavartyti instrukciją, nes pradėjau susimąstyti gal jis visgi nekraunamas, kodėl taip ilgai neišsikrauna;)  Pasikrauni ir ilgam pamiršti, kas tikrai labai svarbu.

Minusai

 -

Be visų išvardintų pliusų visgi vienas minusas atsirado:

Guminės dalys turėjo gan stipriai jaučiama plastiko kvapą. Bet tai buvo trumpalaikis minusas, po kelių išplovimų kvapas dingo.

 

Apibendrinant - kokybiškas, funkcionalus ir estetiškas mamyčių draugas. Man patiko, pasiteisino ir palengvino dukrytės maitinimo kasdienybę. Su malonumu rekomenduoju.

0 komentarai

Palikti komentarą