TESTUOJAM: Lola&Lykke pientraukis

Paskelbta Viktorija G

Pristatome mamos Linos įžvalgas apie Lola&Lykke pientraukį - malonaus skaitymo!!!

pientraukis

Lola&Lykke pientraukis - geriausias mano pagalbininkas. Kol mažylė miega, aš suruošiu pieno “atsargas”. Vienu kartu pavyksta surinkti apie 100ml. pieno. Tuomet, sotų vaiką palikdama su tėčiu ar močiute, galiu daugiau laiko skirti sau, ar net nuvykti į pasimatymą su savo vyru. Pientraukis, pradžioje, labai padėjo stimuliuoti ir spartinti pieno gamybą. Tarp valgymų, ar mažylei baigus žįsti, dažnai dar pastimuliuodavau pientraukiu (power pump būdu). Prietaisas yra labai patogus naudoti, itin lengvai, paprastai ir greitai valomas.



Keliaujant automobiliu, spėju ir nusitraukti pieno ir pamaitinti kėdutėje sėdintį vaiką. Būnant gamtoje, rengiant ,,Barbeque'' piknikus ir kepant ant grotelių, visą laiką galime skirti pramogoms, pamiršdami neplanuotus maitinimus ir lėkimą ,,pasislėpti". Mėgstame važinėti automobiliu, dažnai tenka svečiuotis ir aktyviai leisti laiką, tad šis Lola&Lykke belaidis pientraukis išspręndė visas mūsų išvykų problemas bei tapo nepamainamu kelionių pagalbininku! Taip pat, kelionėse ypač pasitarnauja vienkartiniai, prie aparato tiesiogiai prijungiami maišeliai pienui rinkti, kuomet perteklinį pieną galima parsivežti ir atsidėti vėlesniam laikui.

elektrinis pientraukis

Lola&Lykke buteliuko čiulptukas mažylei tikriausiai primena krūtį, kadangi mielai valgo tiek iš buteliuko, tiek iš krūties (buvome bandę kitos firmos buteliuką, tai vaikas jo nepripažino - atsisakė. O šios firmos - kuo puikiausiai ima. Bendrai vertinant - viskas tiesiog super! Didžiausios rekomendacijos iš manęs!

Ačiū!!! 🙂

 

0 komentarai

Palikti komentarą