TESTUOJAM: Lola&Lykke® diržas nėščiosioms

Paskelbta Viktorija G

Pristatome naujos tikros mamos Vaidos įžvalgas apie Lola&Lykke® diržą nėščiosioms - malonaus skaitymo!!!

lola&lykke diržas atsiliepimai

Visoms nėštukėms norėčiau nuoširdžiai rekomenduoti Lola&Lykke diržą! Turėjau labai gerą patirtį, nors pradžioje kilo abejonių, ar man tikrai reikės diržo, nes didžiąją laukimo dalį jaučiausi puikiai ir buvo tokių minčių, kad iki gimdymo ne tiek jau daug ir liko, tad tikrai neverta. Bet.. jau nuo 34 nėštumo savaitės supratau, kad svoris vis auga, o nugara vis labiau kenčia. Manau visos besilaukiančios supras šį jausmą ir malonumą, tik vienoms jis ateina anksčiau, kitoms vėliau. Ne išimtis buvau ir aš. Jaučiau, kad kiekvieną savaitę tampa vis sunkiau ir sunkiau. Mano didžiausiai nuostabai – Babybaby.lt savo paskyroje paskelbė konkursą, kuriame nusprendžiau pabandyti laimę. Po kelių savaičių jau buvau apie jį ir pamiršusi. Kaip tik vyrui pasakiau, kad viskas – daugiau nebegaliu, vakare užsisakome diržą. Po mūsų pokalbio, praėjus vos porai valandų – pamačiau pranešimą, kad tapau konkurso laimėtoja. Nuoširdžiai, negalėjau patikėti! Nekantriai laukiau siuntinuko ir progos išbandyti.

Pagaliau atkeliavus diržui – jau buvau susiplanavusi likusį laiką, kurį nusprendžiau praleisti aktyviai: vykau į festivalį, keliavome po Lietuvą, lankiausi koncertuose, parodose, autosporto varžybose ir t.t. Tad mano pirmasis susitikimas su šiuo diržu buvo tikras palengvėjimas. Ypač nėštumo pabaigoje, kai mano priaugtas svoris pasiekė 17 kg. Galėjau drąsiai visą dieną praleisti ant kojų ir pasidžiaugti šiuo nuostabiu laukimu.

Na o dabar, truputį daugiau apie diržą – jis puikiai prisitaikė prie pilvuko jį prilaikydamas ir palengvindamas nugaros apkrovą. Kuo puikiausiai jį buvo galima dėvėti ant drabužių, tiek po jais, diržas puikiai bei gražiai apsitempia. O kas liečia buvusią kaitinančią vasarą ir tokius karščius - su šiuo diržu jie nei kiek nesijautė! Priešingai, aš taip pamilau šaldančią "hot/ cold" pagalvėlę diržo nugarinėje dalyje. Ji tikrai visur su manimi keliavo, mane vėsino ir efektyviai malšino skausmą.

Draugystė su šiuo diržu truko vos dvi savaites, nes mažoji pilvelio gyventoja nusprendė pasirodyti truputį anksčiau. Bet pilnai tikiu, kad kito neštumo metu mes su Lola&Lykke draugausime vos tik pilvukas pradės didėti!

Didelis ačiū Lola&Lykke diržui, kuris šį gražų laukimą pavertė daug lengvesniu. Esu be galo Jums dėkinga! O nėštukėms, galiu tik patarti nepadaryti tos pačios klaidos, kaip padariau pati - neuždelskite dvejodamos ir įsigykite diržą nėštumo pradžioje. Jums padėkos ne tik nugara, bet ir pati jausitės kur kas geriau!

0 komentarai

Palikti komentarą