TESTUOJAM: Done by Deer prilimpanti lėkštė Ozzo

Paskelbta Viktorija G

Vaiko lūpomis kalba tiesa - visiems žinoma patarlė, kurios realizacija vertė ne vieną mamą raudonuoti giminių susitikime, kai mažylis staiga nuoširdžiai ir atvirai pakomentavo, kokia nevykusi tetos šukuosena ar kokia didelė močiutės nosis.. - pasakė tai, kas visiems seniai matoma, žinoma, o dar ir tyliai paminima namuose. 

Neretai pasitaiko, kai išgirtos ir išreklamuotos prekės vaikams - mažiausiems tiesiog netinka, nepatinka ir tampa veltui išleistų pinigėlių priežastimi, todėl tęsiame pradėtą rubriką - testavimus, kurių metu būtent mažyliai, mūsų tiesioginiai vartotojai išbando, pamėgsta arba numeta į kampą ir išbrokuoja mūsų produktus. Be bendrų įspūdžių, kuriuos aprašys žinoma nuolankios mažylių padėjėjos - mamos, kreipsime dėmesį į šiuos akcentus:

  • ar mažyliui patiko produktas
  • ar produktas patiko mamai
  • ar įsigytų kitam vaikui

Taigi testavime, kurį skelbėme mūsų Facebook paskyroje, iš visų pareiškusių norą dalyvauti, atsirinkome Donatą ir Pauliną, kurios išbandžiusios danų gamintojo Done by Deer prilimpančią lėkštę Ozzy:

Testuotojos atsiuntė mums savo apžvalgą bei nuotrauką (jei mamos aprašymas ir galėtų būti kiek subjektyvus, tai nuotrauka kalba pati už save - o tiksliau už produktą). Kviečiame paskaityti ir iki susitikimo kituose testavimuose (P.S.  - jei norite pasidalyti savo įžvalgomis, maloniai prašome kreiptis el. paštu info@babybaby.lt)!

Dubenėlio išvaizda mažajai valgytojai paliko ypač didelį įspūdį. Vos išpakavus sudomina ne tik mamą bet ir būsimą naudotoją 😊. Dubenėlis lankstus, labai lengvas. Smagiausia, kad jo priežiūra labai paprasta, o naudojimas ypač platus. Galima ir mikrobanginėje šildyti, kepti keksus orkaitėje ir į šaldytuvą dėti, plauti indaplovėje.

Na, o didžiausias šio dubenėlio pliusas - super duper geras prilipimas prie stalviršio. Mano mažoji valgytoja turi keistą įprotį - pabaigusi valgyti visada čiumpa lėkštę ar dubenį ir kelia nuo stalo. Kadangi pradėsime lankyti darželį, kur už nugaros saugančios mamos nebus, šio įpročio reiktų kažkaip atsikratyti, kad neįvyktų skaudi nelaimė su karštu maistu. Šis dubenėlis mums manau labai pagelbės. Kad ir kaip pavalgiusi mėgino dubenėlį pakelti, niekaip nepavyko ir galiausiai pasidavė.

Dėkojame už puikaus gaminio testavimą ir siunčiame keletą akimirkų kaip net valgant iš tokio linksmo dubenėlio šypsena nedingsta :)

Donata ir Paulina

 

3 komentarai


  • ] Ohusopa dcd.avyx.babybaby.lt.dem.tt http://slkjfdf.net/

    oemotalini

  • ] Adiweubu xbf.gbcq.babybaby.lt.cjq.gi http://slkjfdf.net/

    efulorasudu

  • ] Uyexobaah bry.eyyd.babybaby.lt.kmj.xu http://slkjfdf.net/

    uhimazo

Palikti komentarą