Muslinas - kas jis ir su kuo valgomas?

Ievietoja Viktorija G

O jei rimtai, pastaruoju metu vis daugėja gaminių mažiesiems iš muslino audinio. Ar jis tikrai tinkamas vaikams ir verta jį rinktis?

Muslinas yra audinio tipas, pagamintas iš 100% natūralios medvilnės. Tai ekologiškas, sveikas, natūralus, minkštas ir kvėpuojantis produktas. Be to, muslinas turi tekstūrą, kuri išplovus tampa minkšta. Muslinas per daugelį metų tapo labai populiarus audinys dėl savo minkšto, lengvo ir švaraus pojūčio bei tekstūros.

Muslino audinys tapo populiarus kūdikių gaminiams dėl keleto savybių. Kūdikių oda yra daug jautresnė nei suaugusiųjų. Mažylio kūdikio odos barjeras yra net 30% plonesnis nei suaugusiojo, todėl vaikui sunku prisitaikyti prie temperatūros pokyčių. Kūdikių oda taip pat du kartus greičiau praranda drėgmę, todėl gali lengvai išsausėti ir pleiskanoti. Būtent dėl šių mažylio odos savybių gamintojai ėmė ieškoti švelniausių medžiagų savo produktams.

 Muslino savybės:

  • Dėl savo atviro pynimo muslinas yra išskirtinai lengvas ir kvėpuojantis audinys, padedantis kūdikiams jaustis patogiai ir šiltai, tačiau tuo pačiu leidžiantis laisvai tekėti orui, neleidžiantis perkaisti. Todėl muslino audinys yra saugiausias kūdikių tekstilės pasirinkimas.
  • Muslinas taip pat yra tamprus audinys ir švelniai tempiasi, kad atitiktų kūdikio formą, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. Patogiai suvystytas į muslino antklodę, kūdikis miegos ilgiau ir geriau.
  • Tai itin patvarus audinys ir kiekvieną kartą skalbiant tampa minkštesnis.
  • Grynos medvilnės muslino audiniai neturi chemikalų ir kenksmingų medžiagų, todėl jie yra 100 % saugūs kūdikio odai ir tvarūs bei malonūs mūsų aplinkai.

Kviečiame pasižvalgyti po muslino asortimentą čia: Gaminiai iš muslino

0 komentāri

Atstājiet savu komentāru